Još dve epizode do kraja serije Sadakatsiz!

Serija Sadakatsiz / Neveran koja se emituje na Kanalu D, oprostiće se od publike svojom 60. epizodom. Adaptirana iz BBC formata Doktor Foster, TV serija Sadakatsiz emitovala se ne samo u Turskoj već i u mnogim zemljama, sa veoma uspešnim rezultatima.

Još dve epizode do kraja serije Sadakatsiz!

Foto Credits: IMDB

Uz uspešne nastupe Cansu Dere, Canera Cindoruka i Melis Sezen, sa nestrpljenjem se iščekuju poslednje dve epizode ove turske televizijske ​​serije. Serija, koja je impresionirala široku publiku od svog početka, i dalje dobija jake ocene.

Popularnost Cansu Dere i Canera Cindoruka posebno u Španiji i porast njihovih fanova u Latinskoj Americi takođe su uticali na TV seriju Sadakatsiz. Mnogo se pričalo o nastupima dvoje glumaca u TV seriji Sadakatsiz / Neveran u tim zemljama, što se može smatrati velikim skokom za njihove karijere.

Čini se da će ono što će se desiti između Asye i Volkana u poslednje dve epizode ​​uticati na publiku. Volkan, koji je hospitalizovan u 59. epizodi koja će biti emitovana u sredu, 18. maja, rekao je: „Asya, znaš da si ti zabila taj nož u mene, a ne u Derina, zar ne?“ Njegove reči će privući pažnju i otvoriti pitanja šta nas čeka dalje.

Trejler 59. epizode ​​Neveran, gde je Volkan priveden, ponovo će sadržati efektne scene. Nova epizoda serije Sadakatsiz biće emitovana na Kanalu D u sredu u 20 časova. Finalna epizoda serijala sastaće se sa publikom u sredu, 25. maja.

NOVO - Pinar Deniz - Pa kakvo je ovo finale?!

By: TV Exposed