Aras Bulut Iynemli na meti tračeva

Turski glumac Aras Bulut Iynemli našao se na meti nekoliko tračeva u roku od par dana. Glumac je na sjajan način izneo ulogu u seriji Cukur, ali je i ta serija bila meta natpisa.

Aras Bulut Iynemli na meti tračeva

Foto Credits: Wikipedia

Prvi trač odnosio se na to, da se niko, pa ni Aras nije oprostio od serije Cukur. Glumac je to ubrzo demantovao. Postavio je oproštajni post posvećen seriji. Objasnio je da je čekao prvi ponedeljak bez serije da to objavi i da mu je bilo veoma teško da kaže zbogom tom projektu. Glumac se zahvalio scenaristima, producentu, režiseru, Show TV kanalu i celoj ekipi koja je radila na ovom projektu. Uz to, Aras je najavio dokumentarac o ovoj seriji.

Druga vest se odnosila na nekoliko glumaca serije Cukur, uključujući Arasa Buluta Iynemlija. Oni su kupili zemljište u zaštićenoj zoni i navodno narušili ekologiju i izgradili mesto za kampovanje na njoj. Tužilaštvo se zainteresovalo za ovaj slučaj i u toku je istraga. Informacija je tačna, ali nije poznato šta su glumci planirali da grade na tom mestu. Agencija koja zastupa Arasa je istakla da su u pitanju sadnice koje su posađene na tom području i da nema istine u pričama o ilegalnoj gradnji.

Treća vest se odnosila na to da će se Iynemli priključiti glumačkoj ekipi serije Sadakatsiz u novoj sezoni. Mnogi novinari su to demantovali, pa je Sina Kologlu i upitala jednog od kreatora serije da li je to istina. On je dao kratak i jasan odgovor : „Nije uloga u ovom projektu nije napisana za njega“. Ovaj trač je bio možda i najproblemtičniji čak i najsmešniji od svih. Aras Bulut je jedan od najboljih i najpopularnijih turskih glumaca. Informacija da će se pojaviti u sporednoj ulozi u nekoj seriji se zaista čini čudnom.

Aras Bulut Iynemli se tako našao na meti nekoliko priča bez osnova, ali čini se da je to cena slave u Turskoj...

NOVO - Večeras počinje nova turska serija Bas Belasi | Nevolja u mojoj glavi

By: Milt-TV Exposed