Metin Akdulger o seriji Sandik Kokusu | Miris škrinje

Metin Akdulger, Atila iz serije Show TV-a Sandik Kokusu | Miris škrinje, u produkciji O3 Media i koja okuplja majstore kao što su Ozge Ozpirincci, Demet Akbag, i Necip Memili, iznenadiće svojom novom ulogom.

Metin Akdulger o seriji Sandik Kokusu | Miris škrinje

Foto Credits: Al Bawaba

Glumac, koji će se pred publikom pojaviti sa veoma drugačijim likom od likova koje je do sada igrao, objasnio je svoja razmišljanja o TV seriji Sandik Kokusu | Miris škrinje.

Metin Akdulger je o seriji govorio ovako:

 „Mogu reći da je to zadivljujuća priča koja procenjuje granice porodice i individualnosti na osi majke i dece, a moja uloga ovde je razigrani katalizator.”.

Dajući informacije o tome zašto je pristao da učestvuje u TV seriji Sandik Kokusu, glumac je istakao važnost priče.

Svet i čvorovi lika

Poznati glumac je objasnio da je svet lika Atile koji tumači veoma uticao na njega sledećim rečima:

„Već dugo nisam bio uključen u priču dizajniranu za televiziju. Iz tog razloga mogu prvo da navedem privlačnost rada sa ekipom koja je kompetentna za televiziju. Posle su mi se svideli svet i čvorovi lika koji ću prikazati. Mogu reći da su se moje uzbuđenje i sreća povećali kako su članovi našeg tima identifikovani tokom faze pre produkcije projekta.”.

Metin Akdulger, koji je nov na setu, rekao je da su pripreme i procesi snimanja bili prijatni i da su želeli da iznenade publiku likom Atile. Sa svojom upečatljivom pričom i impresivnom pričom, Sandik Kokusu | Miris škrinje je na Show TV-u svake srede u 20.00.

NOVO -  Mert Yazicioglu se vraća na TV ekrane serijom Kizil Goncalar | Crveni pupoljci

By: TV Exposed