Da li ćemo gledati Sevval Sam i u šestoj sezoni serije Yasak Elma?!

Početkom leta 2021. godine doneta je odluka o petoj sezoni serije Yasak Elma, nakon što je projekat napravio finale četvrte sezone. Veliki pritisak publike i dobra gledanost odigrali su veoma bitnu ulogu u ovoj odluci.

Da li ćemo gledati Sevval Sam i u šestoj sezoni serije Yasak Elma?!

Foto Credits: Dizilah

Tada je Sevval Sam u svojoj izjavi navela da su petu sezonu ove turske serije uradili jer je publika tako želela. Takođe je izjavila da ne želi da ostane u ovom projektu još dugo rekavši: „Ne želim da starim na snimanju Zabranjene jabuke.”.

Sevval Sem daje život Ender, jednom od najvažnijih likova serije i čini okosnicu priče zajedno sa Edom Ece. Još pre početka pete sezone serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka, Sevval je osećala da projekat traje predugo. Sada se sa pravom postavlja pitanje, šta ona misli po tom pitanju pred šestu sezonu koja je najavljena?

Poznata glumica nastavlja da glumi i priprema se za koncertni maraton za letnji period. Sevval, koji se zajedno bavi i glumom i pevanjem, dala je informacije o novoj sezoni serije Yasak Elma. Navodeći da i ona ne zna šta će biti u novoj sezoni, glumica je bila prva osoba koja je zvanično izjavila da su pripreme za šestu sezonu obavljene.

Hoće li Sevval nastaviti seriju? Odgovor na ovo pitanje još nije jasan. Međutim, kada je glumica govorila o šestoj sezoni, nije koristila izjavu da neće biti uključena. Ostaje da vidimo kako su scenaristi serije zamislili nove sezonu ove zaista dugotrajne turske TV serije…

NOVO - Sera Kutlubey se vraća TV serijom Iyilik / Dobrota

By: Milt-TV Exposed