Da li je serija Sahmaran / Šahmaran bila vredna čekanja?!

Kao imena koja će obeležiti 2023. godinu izdvajaju se i Serenay Sarikaya, Burak Deniz i Mert Ramazan Demir, koji su u glavnim ulogama u seriji Sahmaran / Šahmaran.

Da li je serija Sahmaran / Šahmaran bila vredna čekanja?!

Foto Credits: Haberler

Digitalna serija priča ljubavnu priču koja datira vekovima, a gledaoci dele komentare da su impresionirani ovim mističnim projektom. Mert Ramazan Demir je već na dnevnom redu sa svojim veličanstvenim uspehom u projektu pod nazivom Yali Capkini u sezoni TV serija 2022-2023. Glumac, koji igra glavnu ulogu sa Afrom Saracoglu, uživa da ponovo bude na dnevnom redu sa serijom Sahmaran / Šahmaran, koju je ranije snimio a koja je od juče dostupna na digitalnoj platformi Netflix. Podrazumeva se da će Mert Ramazan Demir, koji je veliku popularnost stekao u jesen 2022. godine, takođe preduzeti veoma važne korake u karijeri 2023. godine.

Druga dva glavna glumca nove Netflixove serije, Serenay Sarikaya i Burak Deniz, takođe su počeli da se pamte po svojim uspešnim radovima. Pored projekta Sahmaran, Serenay Sarikaya je na snimanju TV serije Aile / Porodica, koja će se uskoro emitovati na Show TV-u. Poznata glumica je ponovo prihvatila televizijsku seriju godinama nakon avanture Medcezir koja je emitovana pre 8 godina, tačnije 2015. i postala partnerka sa Kivancom Tatlitugom. Sarikaya je na uvodnom sastanku serije rekla sledeće: „Ne mogu da verujem da je ovaj dan došao. Veoma sam srećna, veoma sam uzbuđna. Konačno, naš rad će se susresti sa publikom. Nadam se da će svi gledati prvu sezonu, deliti isto uzbuđenje kao i mi, i biti zadovoljni. Veoma smo zadovoljni onim što smo uradili.”.

Burak Deniz će takođe raditi na TV seriji, ali projektu Iki Yabanci / Dva stranca, u kojem će njegova partnerka biti Hande Ercel. Dileme nema, serija Sahmaran / Šahmaran i njeni glavni glumci bi zaista mogli da obeleže početak godine a projekat već dobija mnoge pohvale. Da li je bila vredna čekanja? Proceniti sami.

NOVO - Ugur Gunes i serija Al Sancak / Crvena zastava već dobijaju pohvale

By: TV Exposed