Uskoro nova turska serija Seni Kalbime Sakladim / Sakrio sam te u svom srcu (VIDEO)

Objavljena je prva video najava ambiciozne produkcije TRT 1 Seni Kalbime Sakladim / Sakrio sam te u svom srcu. Sa Sevdom Erginci i Ekinom Mertom Daymazom u glavnim ulogama, Seni Kalbime Sakladim uskoro će se sastati sa publikom na ekranima turskog nacionalnog kanala TRT 1.

Uskoro nova turska serija Seni Kalbime Sakladim / Sakrio sam te u svom srcu (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

Objavljen je i prvi tizer nove turske TV serije Seni Kalbime Sakladim ili u prevodu Sakrio sam te u svom srcu, čije pripreme traju punom parom. Promociju, koja je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama, za kratko vreme je pogledalo više stotina hiljada ljudi.

U seriji koju je režirao Senol Sonmez i napisali Burcu Yilmaz i Pinar Kaya, uzbudljiva ljubavna priča će biti izneta na ekrane. Rečenica sa kojom je serija najavljena glasi: „Ako je ljubav napisana na čelu, igra je samo delo sudbine.“.

U seriji Seni Kalbime Sakladim, koja će obeležiti ovu letnju sezonu gledaćemo ljubav između pametne, snalažljive i lepe Zeynep, koja vodi porodični posao, i Civana Merta, naivnog, ali hrabrog dečaka iz komšiluka koji je poznat kao „sobar sa jednim prstom“.

Izmišljena ljubavna priča Zeynep i Civana Merta vremenom će se pretvoriti u neodoljivu ljubavnu priču, a publika će ovu priču pomno pratiti. Ove likove će tumačiti Sevda Erginci i Ekin Mert Daymaz. Serija će početi uskoro, a tačan datum premijere se očekuje u danima koji slede.

Evo i pomenute video najave.

NOVO - Burak Deniz postaje sve popularniji u Italiji

By: TV Exposed