Hazal Kaya iskreno o životu i porodici

Ahmet Mumtaz Taylan ugostio je glumicu Hazal Kayu u emisiji Empatija, koja je emitovana na NTV-u, a producira je BBO Yapim.

Hazal Kaya iskreno o životu i porodici

Foto Credits: Haberler

Hazal Kaya je vodila zanimljive razgovore u emisiji, o svojoj porodici i životu, dok je uspostavljala empatiju sa stvarnim pričama koje su se dešavale na ekranima NTV-a.

Na pitanje Ahmeta Mumtaza Taylana: „Imaš li neke opsesije?“, Hazal Kaya je odgovorila: „Ja se perem sirćetom, brišem kuću sirćetom. palim žalfiju. Ne potpisujem i ne činim korak a da ne pitam svog astrologa. Fikovo rođenje se poklopilo sa retrogradnim Merkurom, bilo je toliko smešno da me boli, pitala sam šta se dešava sa decom rođenom u retrogradnom Merkuru. Kad god kažem Venera, Ali kaže: "Znaš, ne postoji tako nešto, nije stvarno.". On mi daje naučna objašnjenja…”.

Emocionalna strana izazov

Hazal Kaya, koju je Ahmet Mumtaz Taylan pitao o njenom životu kod kuće, priznala je da joj je bilo teško, ali je i otkrila svoje samopouzdanje rečima:

„Ne mogu uvek da se nosim. teško mi je. Sa svojim prvim detetom sam bila veoma samouverena, rekla sam: „Ali ja sam i mamino dete, ona je i radila i odgajala me“, ali nije išlo tako. Zvuči kao laka stvar, ali uopšte nije. Emocionalna strana je bila izazov za mene. Prvo mi je bilo teško između posla i dece, zatim između dvoje dece i posla… Imaju 3 i po godine razlike… Ali je veoma zainteresovan, Sureyya je veoma mlada, Fiko, oni su divni otac i sin, moje oči se ispune suzama gledajući ih...”.

View this post on Instagram

A post shared by Hazal Kaya (@hazalkaya)

NOVO - Bližimo se finalu serije Aile | Porodica

By: TV Exposed