Hatice Sendil – Bez svađe sa Fahriye Evcen!

Turska glumica Hatice Sendil je dala novi intervju pripadnicima medija u Turskoj. Kao i gotovo sve njene kolege u poslednje vreme i Hatice su novinari pitali šta misli o stavu Elcin Sangu.

Hatice Sendil – Bez svađe sa Fahriye Evcen!

Foto Credits: Haberler

Podsećamo, Elcin Sangu je nedavno izjavila da nekim ljudima jednostavno nije mesto u tom poslu i industriji i da ne zaslužuju da zarađuju od glume. Novinari su to odmah povezali sa Fahriye Evcen i navodnom svađom između te dve glumice. U novom intervju Hatice Sendil je iznela svoje stavove.

Hatice je izjavila da je Elcin očigledno imala neka svoja iskustva i da njene stavove ne može da komentariše jer ona sama najbolje zna zašto je to rekla. Radni uslovi u grani posla kojom se bave su često teški. Ponekad osećanja preovladaju nad razumom, ali je tada neophodno da se emocije ostave po strani i posao odradi kvalitetno, naravno ukoliko ste pravi profesionalac u poslu.

Bitno je poštovati sve kolege, niko vas ne tera da ih volite, poručila je Sendil. Lično nije imala nikakva loša iskustva tokom snimanja sa kolegama, niti bilo kakve slične osećaje.

Kada su je upitali o navodnom njenom sukobu sa Fahriye Evcen, Hatice Sendil je to demantovala. Rekla je da su stvari zapravo suprotne. Njih dvoje se poznaju, može se reći da su čak i prijateljice. Između njih nikada nije bilo ni najmanje svađe, zaključila je ovaj intervju sjajna Hatice.

NOVO - Ozbiljan pad u rejtingu serije Kardeslerim / Moja braća

 By: Milt-TV Exposed