Ozbiljan pad u rejtingu serije Kardeslerim / Moja braća

Turska serija Kardeslerim / Moja braća je zaista brzo ušla u srce gledalaca. Međutim, polako se stiče utisak da su se gledaoci možda i zasitili ovog projekta.

Ozbiljan pad u rejtingu serije Kardeslerim / Moja braća

Foto Credits: IMDB

Juče je emitovana epizoda 17, druge sezone serije Kardeslerim / Moja braća. Sudeći po rejtingu, nešto se ozbiljno nije dopalo fanovima projekta. U total kategoriji rejtinga je zabeležen pad od 1.31, pa je on u jučerašnjoj epizodi iznosio 8.57. To je naravno i dalje dobra brojka, ali veliki pad total rejtinga u samo jednoj epizodi svakako brine i predstavlja pravi krah ovog projekta.

U kategoriji AB je zabeleženo poboljšanje od 0.66, pa brojka iznosila 5.06. U kategoriji ABC je primetan ne baš mali pad i to od 0.77. ABC rejting sedamnaeste epizode sezone dva je iznosio 5.43.

Pad u rejtingu svakako brine i kreatore projekta i fanove. Ukoliko se ovaj drastičan trend nastavi veliko je pitanje šta će biti sa serijom u budućnosti. Odnosno, pitanje je da li će projekat dobiti novu sezonu. Sve je više onih koji smatraju da je možda i najbolje da priča u ovoj turskoj seriji bude završena na kraju aktuelne sezone.

Da li pratite seriju Kardeslerim, kakvo je vaše mišljenje po tom pitanju? Pišite nam u komentarima ispod ove objave.

NOVO - Onur Tuna i Hande Dogandemir – Potvrda ljubavi! (FOTO)

 By: Milt-TV Exposed