Zbog čega je Alina Boz napustila seriju Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo?!

Serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo, koja je bombastično najavljena u poslednjoj nedelji 2021. godine, nastavlja da stvara kontroverze. Najnovija priča vezana je za izbor glavne glumice u ovom projektu.

Zbog čega je Alina Boz napustila seriju Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo?!

Foto Credits: Dizilah

Dok se svi pitaju zašto je Alina Boz otišla, izrečena tvrdnja je prilično zanimljiva. Prvi dogovor vezan za seriju Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo bio je takav da Cagatay Ulusoy i Alina Boz tumače glavne uloge u projektu. Tada se čak tvrdilo da ga Cagatay posebno istakao da želi da glumi sa Alinom i da je insistirao da mu ona bude partnerka na sceni.

Ispostavilo se da je pre nekoliko dana Esra Bilgic, koju smo nedavno gledali u TV seriji Kanunsuz Topraklar, dobilu ponudu za glavnu žensku ulogu u seriji Suslu Korkuluk, a uspešnu glumicu veoma je privukao projekat. Tvrdnja da je Alina Boz napustila projekat, koja je odmah nakon toga najavljena, obistinila se u roku od nekoliko sati.

Sada se svi pitaju zašto je mlada glumica napustila projekat u poslednjem trenutku. Navodno, Alina je bila uvređena rečenicom „Cagatay Ulusoy je posebno želeo da se glumi sa njom“ i odlučila je da napusti projekat. Ako je ova tvrdnja tačna, to će stvoriti novu polemiku.

U međuvremenu, učešće Saliha Bademcija u timu serije ukazuje da se formirao zaista kvalitetan glumački kadar na ovom projektu. Prema informacijama koje su dostupne Bademci, koji je prošle godine glumio u projektima Klub i Yalanci, tumačiće lik Dmitryija koji mu je od starta bio i ponuđen.

Seriju Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo, za koju je prvi put najavljeno da će se emitovati na televizijskom kanalu TV8, kasnije je kupio Netflix. Zbog činjenice da su njene epizode ​​od 2 miliona lira bile previsoke za televizijske kanale, TV8 je jednostavno morao da odustane od ovog projekta. Tu je na scenu stupio Netflix, koji je sposoban da iznese sve troškove snimanja ove nove turske serije.

NOVO - Turska serija Hayaller ve Hayatlar / Snovi i životi - novi hit na pomolu?

By: Milt-TV Exposed