Počelo snimanje nove turske serije Masum ve Guzel / Nevina i lepa

Lepe vesti za ljubitelje turskih serija. Juče je i zvanično počelo snimanje kadrova na novoj seriji pod nazivom Masum ve Guzel / Nevina i lepa.

Počelo snimanje nove turske serije Masum ve Guzel / Nevina i lepa

Foto Credits: Internet Haber

Kompanija Avsar Film koja je bila zadužena za uspešnu TV seriju Zalim Istanbul radi na novom projektu. Reč je o novoj seriji koja se zovem Masum ve Guzel ili u prevodu Nevina i lepa. Prema još uvek nezvaničnim informacijama serija će biti emitovana na TV Kanalu D.

Od ranije je poznato da će glavne uloge u ovoj novoj seriji će tumačiti Sude Zulal Guler i Dogan Bayratkar. Scenario piše Burcu Over a na poziciji režisera je Aytac Cicek. Režiser je poznat po svom radu u popularnoj TV seriji Mucize Doktor.

Radnja ove nove turske serije će doneti priču o dve devojke koje su odrasle u sirotištu. Uloge u seriji Masum ve Guzel / Nevina i lepa će imati i Erkan Meric, Bahar Sahin, Mine Tugay, Nazan Diper, Asli Samat, Ahu Sungur i drugi.

Ostaje da u narednom periodu dobijemo potvrdu na kom kanalu će biti emitovana ova nova televizijska serija, kao i nešto više detalja o samoj radnji ovog projekta.

NOVO - Pad gledanosti serija Yargi / Presuda i Teskilat / Organizacija

By: Milt-TV Exposed