Ilayda Alisan u seriji Hakim / Sudija

Turska serija Hakim / Sudija jedna je od onih koja je najavljivana nekoliko meseci. Počelo je i kompletiranje glumačkog kadra na ovom projektu.

Ilayda Alisan u seriji Hakim / Sudija

Foto Credits: DiziCentral

Kompanija Limon Film užurbano radi na novom projektu. Reč je o TV seriji pod nazivom Hakim ili u prevodu Sudija. Ovaj projekat predstavlja tursku adaptaciju američke serije Your Honor. Glavnu ulogu u seriji će tumačiti Erdal Besikcioglu. Njegova partnerka na sceni biće Ebru Ozkan. Danas stižu vesti i o novim članovima glumačke ekipe.

Prema pisanju turskih medija seriji Hakim se pridružila još jedna glumica. U pitanju je Ilayda Alisan. Ostaje da sačekamo i zvaničnu potvrdu i vidimo koji lik će ova dama tumačiti u novom projektu.

Ova mlada glumica se do sada pojavila u 12 projekata. Završila je snimanje serije Olum Bize Yakisir čije se emitovanje očekuje uskoro. Prethodna serija u kojoj je imala ulogu je Masumiyet. U njoj je tumačila lik Ele Yuksel.

Bila je zapažena i kao Aksin Kocovali u seriji Cukur. Pored ovih projekata glumila je još u serijama Sampiyon, The Protector, Ruya i drugim.

Sada ćemo je po svemu sudeći gledati u novom, veoma ambicioznom projektu.

NOVO - Yesilcam – najpopularnija turska internet serija u 2021. godini

 By: Milt-TV Exposed