„Tajna“ vitke linije glumice Fahriye Evcen

Turska štampa danas prenosi vest o „tajni“ glumice Fahriye Evcen i njenoj vitkoj liniji. Tačnije, o tome kako je glumica uspela da izgubi kilograme nakon trudnoće i ponovo izgleda zaista sjajno. Novim objavama Fahriye je u nekoliko navrata pokazala jako lepu i vitku liniju. Glumica izgleda odlično, ali za to nije zaslužna dijeta, niti nešto ...

„Tajna“ vitke linije glumice Fahriye Evcen

Turska štampa danas prenosi vest o „tajni“ glumice Fahriye Evcen i njenoj vitkoj liniji.

Tačnije, o tome kako je glumica uspela da izgubi kilograme nakon trudnoće i ponovo izgleda zaista sjajno. Novim objavama Fahriye je u nekoliko navrata pokazala jako lepu i vitku liniju. Glumica izgleda odlično, ali za to nije zaslužna dijeta, niti nešto slično. Nema posebne ishrane, dijete, niti neke velike tajne. Za njen izgled je zaslužan Karan.

Fahriye Evcen je u stalnom pokretu, stalno trči za Karanom i to je zapravo tajna njenog izgleda. Na taj način i nesvesno topi kilograme i  uspeva da održi vitku liniju. Sin Fahriye i Buraka Ozcivita, Karan, rođen je 13. aprila 2019. godine. Par je u braku od 29. juna 2017. Mali Karan je očigledno dobar "kondicioni trener" za majku, rezultati su svakako vidljivi.

NOVO - Ezgi Eyuboglu spremna za seriju Teskilat / Organizacija!

By: TV Exposed