Burak Ozcivit i sin Karan nastavljaju da privlače pažnju (FOTO)

Burak Ozcivit, koji igra lik Osmana Beya u ATV-ovoj seriji Kurulus Osman, sada je uzbuđen što će uskoro po drugi put postati otac.

Burak Ozcivit i sin Karan nastavljaju da privlače pažnju (FOTO)

Foto Credits: RiriNano

Glumački par Fahriye Evcen i Burak Ozcivit, koji su se venčali 2017. godine, su među omiljenim imenima sveta časopisa sa svojim srećnim brakom. Porodica Ozcivit, koja je svoj brak krunisala sinom po imenu Karan, povremeno na svojim nalozima na društvenim mrežama deli fotografije prijatnih vremena koje su proveli sa svojim sinom.

Burak Ozcivit je na svom zvaničnom Instagram nalogu podelio slike na kojima igra igrice kod kuće sa svojim sinom. Obožavaoci Ozcivita bili su očarani trenucima kada se mali Karan popeo na oca. Na hiljade komentara osvanulo je na fotografije popularnog turskog glumca, koji na Instagramu ima 22,3 miliona pratilaca. Fahriye Evcen je prokomentarisala "Oouuu" na poze svog muža i sina. Neki obožavatelji glumca komentarisali su fotografiju: „Skoro je vreme, biće vam udobno kada dođe drugo dete.”.

Par je najavio da će pol njihovog drugog deteta takođe biti muški: „Neverovatno smo uzbuđeni. Bili smo veoma srećni. Nismo u režimu „devojka ili dečak“. Za zdravu zemlju i naciju dovoljno je biti dobar sin!”.

Fahriye Evcen je dodala: „Već sam navikla na neprospavane noći. Završila sam staž sa Karanom” i izjavila da je spremna da po drugi put postane majka.

Evo i pomenutih fotografija Buraka i Karana.

NOVO - Birce Akalay potvrdila nove dve sezone serija Mezarlik i Kus Ucusu

By: TV Exposed