Birce Akalay potvrdila po dve nove sezone serija Mezarlik i Kus Ucusu

Turska glumica Birce Akalay otišla je pre neki dan u Dubai gde je dobila nagradu za 'međunarodnu žensku glumicu godine' na dodeli nagrada Diafa.

Birce Akalay potvrdila po dve nove sezone serija Mezarlik i Kus Ucusu

Foto Credits: Internet Haber

Glumica, koja je prisustvovala svečanosti da bi podržala svoje drugarice u filmu Tamirhane, bila je veoma vesela. Birce Akalay, koja je imala veliki uspeh u serijama Let ptica / Kus Ucusu i Groblje / Mezarlik, objavljenim u junu, uzdrmala je dnevni red sa svoje dve serije na Netflixu. Zahvaljujući ovim dostignućima, glumica je postigla važan uspeh na dodeli Diafa nagrada.

Ranije je otkriveno da će se snimati druga sezona serije Kus Ucusu. Birce Akalay je takođe potvrdila ovu situaciju i rekala da će za vrlo kratko vreme početi da snima kadrove na nastavku ovog projekta. Priznajući da je bila pod stresom zbog poboljšanja druge sezone, glumica je rekla: „Ali dobro sam raspoložena, radim.“. Rekavši da je pročitala scenario druge sezone i da je zbog toga raspoložena, glumica je izbegavala da iznosi detalje.

Akalay, koja će nastaviti svoj put u digitalnom svetu, rekla je: „Nemam vremena za televizijske serije. Snimaćemo drugu sezonu serije Kus Ucusu, a zatim ćemo snimiti treću sezonu. Napraviću pauzu i onda će početi snimanje druge i treće sezone serije Mezarlik. Kada mogu da postignem i rad na  televiziji?". Popularna glumica će u narednom periodu završiti snimanje druge i treće sezone serije Kus Ucusu. Potom je izjavila da će raditi na drugoj i trećoj sezona serije Mezarlik i dala novu dobru vest svojim fanovima kojima se dopala ova produkcija.

NOVO - Serija Tuzak / Klopka dominira na društvenim mrežama!

By: TV Exposed