Uskoro kraj sezone serije Alparslan Buyuk Selcuklu

U priči serije Uyanis Buyuk Selcuklu, čija se druga sezona nastavlja na ekranu TRT1, prvi period je nazvan Uyanis, a drugu sezonu je publika dočekala kao Alparslan Buyuk Selcuklu.

Uskoro kraj sezone serije Alparslan Buyuk Selcuklu

Foto Credits: IMDB

U prvoj sezoni u seriji su učestvovala značajna imena kao što su Bugra Gulsoy, Hatice Sendil, Sevda Erginci, Ekin Koc, a na ekran je izašlo i ono što se dogodilo za vreme vladavine sultana Meliksaha. U drugoj sezoni, veoma uticajna glumačka postava susrela se sa Barisom Arducom i Fahriye Evcen u glavnim ulogama, a ovoga puta sa publikom se susreo period Meliksinog oca, sultana Alparslana.

Pripreme za narednu sezonu su već počele u projektu, koji traje već dve sezone. Period o sultanu Alparslanu je planiran da ima ukupno tri sezone, a prva sezona će uskoro biti završena. Svedoci ćemo da će veliki broj turskih serija ili završiti ili napraviti pauzu tako što će se sezona završiti u maju mesecu.

Serija Alparslan Buyuk Selcuklu će takođe završiti sezonu sa 23. epizodom, koja će biti emitovana u ponedeljak, 23. maja. Ostale su još samo 4 epizode ​​od serije za ovu sezonu. Činjenica da Fahriye Evcen još nije sklopila dogovor za narednu sezonu dovela je do mogućnosti razlaza.

Ostaje da vidimo u narednom periodu da li ćemo lepu glumicu gledati i u nastavku ove istorijske serije.

NOVO - Taha Baran Ozbek u seriji Kurulus Osman

By: Milt-TV Exposed