Ayca Aysin Turan izmedju nekoliko projekata

Turska glumica Ayca Aysin Turan dala je novi intervju turskim medijima. Evo i o čemu je sve glumica govorila.

Ayca Aysin Turan izmedju nekoliko projekata

Foto Credits: Screenshot/ Instagram @aycaaysinturan

Ayca Aysin Turan je dala kratak intervju nakon objavljivanja reklame za L Oreal brend. Glumica je sa novinarima razgovarala o nekoliko tema. Ayca je potvrdila da se nalazi između nekoliko projekata. Dobila je par ponuda, procenjuje ponuđene uloge i scenarije i nada se da će doneti najbolju odluku i izabrati dobar projekat.

Potom se osvrnula i na privatni, odnosno ljubavni život. Ayca Aysin Turan je rekla da se njena veza sa kolegom Alpom Navruzom razvija dobro. Srećni su i prija im svaki trenutak koji provedu zajedno.

Jednog od novinara je zanimalo da li bi Ayca prihvatila ponudu da glumi Alpovu partnerku u nekoj seriji ili filmu na digitalnoj platformi. Glumica je odgovorila pozitivno. Aysin Turan je dodala da vodi da saradjuje sa Navruzom i rado bi prihvatila ponudu ako takve bude.

U narednom periodu ćemo saznati koji će to biti dvanaesti projekat u kom će se pojaviti ova mlada turska glumica. Poslednja serija na kojoj je radila je Ada Masali / Ostrvska bajka, u kojoj je glumila Haziran.

Pored ovog projekta, pojavila se u serijama Ariza, Zemheri, The Protector i drugim.

Karijeru je otpočela 2007. godine u TV seriji pod nazivom Affedilmeyen.

NOVO - O prijateljstvu Birce Akalay i Ibrahima Celikkola pišu i strani mediji

 By: Milt-TV Exposed