Danas počinje nova turska serija Mahkum / Zatvorenik

Čekanju je došao kraj. Večeras je premijera nove turske serije koja predstavlja povratak na TV ekrane popularnog turskog glumca Onura Tune.

Danas počinje nova turska serija Mahkum / Zatvorenik

Foto Credits: Promo / Fox TV

Kompanija MF Yapim već neko vreme priprema seriju Mahkum ili u prevodu Zatvorenik. Radnja serije je zasnovana na scenariju jedne popularne serije i od ovog novog projekta se zaista očekuje mnogo.

Podsećamo, serija Mahkum / Zatvorenik predstavlja tursku verziju korejske drame pod nazivom The Innocent Defendant. Scenarista za ovu seriju piše Ugrar Gunes. U orginalnoj verziji radnja serije prati tužioca koji je navodno usmrtio članove svoje porodice. Uz to, on se ne seća šta se dogodilo i ima velikih problema sa amnezijom. Moraće da da sve od sebe da bi skinuo sumnju i dokazao nevinost. Takva radnja nas očekuje i u turskoj adaptaciji. Taj glavni lik će u  turskoj seriji tumačiti Onur Tuna. Pored njega u seriji glume Ismail Hacioglu (dve uloge, braću blizance Savasa i Barisa Yesarija), Seray Kaya, Melike Yalova, Hayal Koseoglu, Tugay Mercan, Hakan Salinmis, Nihal Koldas, Baris Aksavas, Irem Deniz i drugi.

Serija Mahkum će svoju premijeru imati večeras, u utorak 14. decembra. Projekat će biti emitovan na televizijskom kanalu Fox TV.

Druga epizoda serije će biti emitovana već za dva dana, u četvrtak, zbog problema sa setu serije Sve o braku i izostanka nove epizode tog projekta. Nakon toga sve se vraća u standaradni raspored.

NOVO - Hazal Kaya o majčinstvu i vaspitanju sina

 By: Milt-TV Exposed