Onur Seyit Yaran o trećoj sezoni serije Kardeslerim

Onur Seyit Yaran, koji igra lik Doruka u ATV seriji pod nazivom Kardeslerim / Moja braća, na vrhuncu je svoje popularnosti. Sa povratkom likova Asiye i Doruk na ekran od prošle nedelje, na društvenim mrežama je počela nova pomama u interakciji.

Onur Seyit Yaran o trećoj sezoni serije Kardeslerim

Foto Credits: IMDB

Onur Seyit Yaran, koji glumi Doruka i Su Burcu Yazgi Coskun koja tumači lik Asiye, ponovo su došli do izražaja na dnevnom redu društvenih mreža.

Oni koji su se pitali kakvu će priču serija Kardeslerim / Moja braća nastaviti u trećoj sezoni, slušali su objašnjenja. Onur je takođe podelio neke detalje o novom periodu serije. Radoznalost fanova se povećala kada je glumac rekao: "Braćo moja, treća sezona je puna haosa." Pa šta će se dogoditi u seriji?

Onur Seyit Yaran postao je ekransko lice kompanije za piće i učestvovao je u snimanju reklama. U svojoj izjavi, glumac je koristio sledeće izjave za treću sezonu serije Kardeslerim:

„Nova sezona je puna haosa. Ima zanimljivih priča. Ima dobrih tema. Ne znam u detalje, kako nam je dolazilo deo po deo. U ovom trenutku mogu da kažem da su prve dve epizode ​​veoma uzbudljive i da je lepa priča.”.

Onur, koji je objasnio da su se u glumačku ekipu TV serije Moja braća pridružila i nova imena, a da je bilo i onih koji su otišli, rekao je da su se navikli na takve stvari. Mladi glumac je rekao: „Radimo u dobrom ritmu i srećni smo“, dodajući da rade svoj posao kao tim i da je sve u redu.

NOVO - Otkriveno kada počinje turska serija Ben Bu Cihana Sigmazam | Ne mogu da se uklopim u ovaj svet

By: TV Exposed