Tetikcinin Oglu - Nova serija od kreatora projekta Cukur!

Lepe vesti za fanove serije Cukur i scenariste Gokhana Horzuma. Scenarista radi na novom projektu, odnosno novoj seriji u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Timucin Esen.

Tetikcinin Oglu - Nova serija od kreatora projekta Cukur!

Foto Credits: IMDB

Gokhan Horzum se smatra jednim od najpoznatijih scenarista u Turskoj, kog mnoge produkcione kompanije žele u svojim projektima. Pravo priznanje za svoju karijeru je dobio nakon četiri sezone veoma uspešne TV serije Cukur. Ipak, njegova prošla serija, projekat Baba / Otac je bila manje uspešna. Istina, taj scenario je praktično pisala njegova žena, pa su fanovi zbog svega toga bili nezadovoljni.

Po završetku ove serije kompanije Ay Yaplim, Gokhan Horzum je odmah počeo rad na novoj seriji Tetikcinin Oglu, koja se priprema od strane O3 Medya za Fox TV. Glavna uloga u ovoj novoj TV seriji je ponuđena Timucinu Esenu, koja je potpisao ekskluzivni ugovor sa digitalnom platformom Disney Plus, koji mu omogućuje rad samo na Fox-u od svih televizijskih kanala, s obzirom da Disney Plus i taj TV kanal pripadaju istoj matičnoj kompaniji. Jedna od uloga je ponuđena i Sevketu Coruhu, poznatom po svojoj ulozi u seriji Arka Sokaklar. Kako prenose turski mediji, oba glumca su veoma zainteresovana za uloge u novom projektu.

Snimanje serije Tetikcinin Oglu će početi u Bodrumu vrlo brzo, a spominje se i da je Timucin Esen lično izabrao lokaciju snimanja, što znači da je gotovo izvesno on jedan od glavnih glumaca serije. Kao režiser na ovom projektu spominje se Yasin Uslu.

NOVO - Ozge Gurel o seriji Sipahi / Spahije

By: TV Exposed