Objavljena prva video najava nove turske serije Sifirinci Gun / Nulti dan (VIDEO)

Veliku pažnju privukao je prvi trejler nove turske serije pod nazivom Sifirinci Gun / Nulti dan, koja će se uskoro sastati sa publikom na ekranu TV8.

Objavljena prva video najava nove turske serije Sifirinci Gun / Nulti dan (VIDEO)

Foto Credits: DiziCentral

Odmah se daje osećaj da serija ima veoma vrednu glumačku ekipu. Serija Sifirinci Gun je detektivska priča i uključiće ljubavne veze sa mafijom. Duo Engin Ozturk i Aybuke Pusat su u prvim redovima tima, a tu su i veoma važna imena. Iskusna imena kao što su Sarp Akkaya i Yigit Ozsener dolaze sa zanimljivim likovima. Glumci kao što su Turgay Tanulku, Adnan Biricik i Savas Ozdemir, koji su poznati iz popularne TV serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz (EDHO), takođe prikazuju likove koji će privući pažnju u ovoj novoj akcionoj seriji.

U prvom trejleru serije Sifirinci Gun / Nulti dan možemo videti kako se policija mučila sa velikim teškoćama, gubila živote zarad dužnosti i ostavljala za sobom uplakane porodice, ali je akcenat na pravdi na prvom mestu.

U seriji Sifirinci Gun glumačka ekipa je sasvim solidna, priča dobra, jedino što je ostalo je podrška publike!

U priči serije gledaćemo borbu policijskog lika koji kreće da osveti svog prijatelja, da sam kazni zločince i da iznese pravdu u prvi plan i prepusti odluku pravdi. Prvi utisci o serija Nulti dan su veoma pozitivni, a sudeći po trejleru, primećujemo dobro proučenu postavku priče. Pripremimo se za akcionu seriju u kojoj će Engin Ozturk pokazati svoju sjajnu glumu sa novim imidžom brade. Naravno, pred obožavaoce će ponovo izaći i Aybuke Pusat, koje već neko vreme nije bilo na ekranu.

Tu je i pomenuta video najava.

NOVO - Kakva je budućnost serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice?

By: TV Exposed