Sevda Erginci o uznemiravanju na snimanju i prevarama u privatnom životu!

Turska glumica Sevda Erginci je na ekranima već 11 godina. Glumica, koja je dala život različitim likovima u mnogim različitim projektima i osvojila priznanje svojim nastupom, trenutno preuzima glavnu ulogu u seriji TRT1 Seni Kalbime Sakladim / Sačuvao sam te u srcu.

Sevda Erginci o uznemiravanju na snimanju i prevarama u privatnom životu!

Foto Credits: DiziCentral

Lepa glumica, koja je prošlog vikenda dala intervju Hakanu Genceu iz lista Hurriyet, progovorila je o uznemiravanju koje je mnogo puta doživela na snimanjima i objasnila kako se izborila sa ovom situacijom. Navodeći da je više puta bila izložena psihičkom uznemiravanju, Sevda Erginci je rekla i da je bila svedok mnogih incidenata uznemiravanja.

Navodeći da nije doživela fizičko zlostavljanje, jer je kako kaže bila postavljena kao muškarac na snimanjima i zbog toga što je dama, pa se niko ne bi usudio da to učini, poznata glumica je navela da je bila mnogo izložena psihičkom zlostavljanju i rekla:

„Ali psihološki da me uznemiravaju su se usudili. Teško je objasniti. Ako ne može da te udari fizički zbog tvoje ženstvenosti, pokušava da ti “udari” na psihu. Evo, on ne igra; on ponižava ono što radite, ponižava vašu ženstvenost ili glumu. On to radi sa takvog mesta da niko ne može zameriti. Ne možeš reći. Sada sam naučila da se borim.”

Sevda Erginci je dodala da je objavila imena ljudi koji su je izložili ovome kako svaka kolegica glumica ne bi doživela ono kroz šta je prošla.

Lepa glumica, koja je davala i izjave o svom ljubavnom životu, priznala je da joj je srce prazno i navela da je do sada bila obmanjivana u bilateralnim odnosima. Navodeći da su je u privatnim odnosima mnogo varali, glumica je izjavila da ona nikada nikog nije varala.

NOVO - Velika očekivanja od druge sezone turske serije Yalniz Kurt

By: TV Exposed