Uraz Kaygilaroglu brže nego što je očekivano napušta seriju Sefirin Kizi

Glumac Uraz Kaygilaroglu napustiće tursku seriju Sefirin Kizi kroz 1-2 epizode. Prvobitni dogovor, po kom bi Uraz napustio seriju tek za dva meseca je promenjen. Produkcija je odlučila da izmeni scenario, ubrza radnju i Kaygilaroglu će se u Sefirin Kizi pojavljivati tek u još jednoj ili dve epizode. Na društvenim mrežama se pojavila teorija zbog ...

Uraz Kaygilaroglu brže nego što je očekivano napušta seriju Sefirin Kizi

Glumac Uraz Kaygilaroglu napustiće tursku seriju Sefirin Kizi kroz 1-2 epizode.

Prvobitni dogovor, po kom bi Uraz napustio seriju tek za dva meseca je promenjen. Produkcija je odlučila da izmeni scenario, ubrza radnju i Kaygilaroglu će se u Sefirin Kizi pojavljivati tek u još jednoj ili dve epizode. Na društvenim mrežama se pojavila teorija zbog čega je to tako. Neki su ovu teoriju nazvali i „romantičnom verzijom“ a odnosi se na to da je glumac podržao Neslihan Atagul koja je morala da napusti seriju. Zbog toga je Uraz Kaygilaroglu navodno došao u sukob sa ekipom koja radi na seriji.

Zapravo je priča mnogo jednostavnija. U seriji počinje nova radnja, nova priča, u koju su glumac, odnosno lik koji on tumači jednostavno ne uklapa.

NOVO - Baris Kislak ima novu ulogu

By: TV Exposed