Furkan Palali detaljno pripremio ulogu u seriji Bir Zamanlar Cukurova

Jedno od ključnih pojačanja serije Bir Zamanlar Cukurova u 3. sezoni je ulazak Nazan Kesal i Furkana Palalija u priču. Oba lika odlično se uklapaju u seriju. Publika ih je prihvatila bez ikakve neverice. Furkan Palali, koji je prošle godine glumio u romantičnoj humorističnoj seriji u novoj je sezoni u dramskoj seriji. Glumac u seriji ...

Furkan Palali detaljno pripremio ulogu u seriji Bir Zamanlar Cukurova

Jedno od ključnih pojačanja serije Bir Zamanlar Cukurova u 3. sezoni je ulazak Nazan Kesal i Furkana Palalija u priču.

Oba lika odlično se uklapaju u seriju. Publika ih je prihvatila bez ikakve neverice. Furkan Palali, koji je prošle godine glumio u romantičnoj humorističnoj seriji u novoj je sezoni u dramskoj seriji.

Glumac u seriji Bir Zamanlar Cukurova igra lik Fikreta Fekelija veoma snažnog čoveka.

Priprema Furkana Palalija za seriju bila je vrlo efikasna zbog pandemije. Furkan Palalı, koji je tokom ovog dragocenog vremena našao vremena i napravio puno istraživanja, prošao je intenzivan proces pripreme za lik.

Glumac je objasnio šta je uradio u ovom procesu sledećim rečima: „Postoji vrlo ozbiljan broj epizoda, snimljenih pre mene. Imao sam priliku da ih detaljno gledam. Pošto je duh tog perioda bila drugačija, istraživao sam kakav se stil koristio u postavljanju stolova, razgovoru za stolom, iskrenosti i ponašanju koje danas modernizujemo. Pročitao sam neke knjige iz tog perioda. Čitao sam i istraživao Cukurovu tog perioda. Zbog toga je moj proces pripreme za seriju bio prilično produktivan zbog pandemijske pauze. ”

By: TV Exposed

NOVO-Nešto nedostaje u seriji Ogretmen