Veliko razočarenje oko serije Baba / Otac, finale sve izvesnije?!

Iza nas je 24. epizoda turske TV serije Baba / Otac sa Tolgom Saritasom i Halukom Bilginerom u glavnim ulogama i možemo reći da stvari ne idu dobro kada pogledamo gledanost.

Veliko razočarenje oko serije Baba / Otac, finale sve izvesnije?!

Foto Credits: IMDB

Serija, koja je u prvoj sezoni dobila natprosečne ocene, kritikovana je da nije dovoljno tečna u svojoj priči. U drugoj sezoni, veliki duh promena je dominirao serijom sa novim glumcima. U priči u seriji koju je napisao Gokhan Horzum došlo je do toliko velikih promena da su oni koji se sećaju prve sezone bili šokirani u drugoj sezoni. Uprkos novoj postavci priče punoj novih likova i dirljivijih scena, serija Baba / Otac ne može da postigne željeni uspeh.

U 24. epizodi serije, činjenica da nije bio među prvih 10 programa na tabeli rejtinga u bilo kojoj kategoriji govori da je problem porastao. Sada je neophodno videti i činjenicu da idemo korak po korak ka kraju puta za seriju Baba, gde je gubitak gledanosti jasno vidljiv sa ispodprosečnom gledanošću. Razlog za ovakvo tumačenje je taj što priča više nije na tački gde može da privuče veliku publiku. Stekao se utisak da će serija od sada nastaviti sa ispodprosečnom gledanošću.

Sa 24. epizodom TV serije Baba, nacrtala je negativnu sliku kako bi privukla veliku publiku i postojala je neizvesnost za budućnost. Priča o seriji više ne može da privuče publiku, a mnogi fanovi smatraju da je mogućnost finala sve jača posle niske gledanosti druge sezone u odnosu na prvu.

View this post on Instagram

A post shared by Baba Dizi (@babatvdizi)

NOVO - Sutra se završava turska serija Duy Beni / Čuj me

By: TV Exposed