Jedan ženski lik će se posebno istaći u nastavku serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja se emitovala na Show TV-u petkom uveče i postigla veliki uspeh u zimskoj sezoni koju smo ostavili za sobom, sprema se za svoju drugu sezonu.

Jedan ženski lik će se posebno istaći u nastavku serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: Dizilah

Očekuje se da će se ekipa serije okupiti u avgustu i da će se nove epizode ​​sastati sa publikom u septembru. Iako još nema jasnog planiranja oko serije, smatra se da je velika mogućnost da nova epizoda bude objavljena u septembru.

Veoma uspešni rezultati serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice u prvoj sezoni i činjenica da je priča pogodila milione gledalaca, uprkos velikoj kontroverzi na društvenim mrežama, bili su važan razvoj događaja.

Imena koja su obeležila prvu sezonu serije Kizilcik Serbeti su Sila Turkoglu sa likom Doge i Ceren Yalazoglu, koju smo gledali kao Nursemu. Dve mlade glumice imale su scene koje su veoma impresionirale publiku.

Sibel Tascioglu kao Pembe

U drugoj sezoni ne bi bilo pogrešno izraziti Pembe kao ženski lik koji će doći do izražaja u priči serije.

Lik Pembe, koju uspešno igra Sibel Tascioglu, u novoj sezoni će doći do izražaja u priči zbog njenog supruga Abdulaha. U drugoj sezoni serije Kizilcik Serbeti, lik Pembe će se izdvojiti malo više od ostalih ženskih likova.

Iako se u prvoj sezoni o njoj nije pričalo mnogo, u drugoj sezoni će biti različitih događaja zbog kojih će lik Pembe biti u centru pažnje. Pembe, koja će se dogovoriti sa muškarcem da gleda Abdulaha i Alev, pokušaće na sve načine da prikupi informacije o njima, biće važan lik u nastavku.

Čini se da će druga sezona Šerbet od brusnice ponovo biti veoma aktivna, s obzirom na napore da se spase brak Pembe, koju igra Sibel Tascioglu, a tu je i pitanje šta će biti sa Alev.

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

 NOVO - Sve više se priča o harmoniji Sumeyye Aydogan i Canera Topcua

By: TV Exposed