Serija Sandik Kokusu | Miris škrinje ima svoju vernu publiku!

Popularna serija Show TV-a Sandik Kokusu | Miris škrinje, koju producira kompanija O3 Medya, prilepila je publiku za ekran prethodne večeri.

Serija Sandik Kokusu | Miris škrinje ima svoju vernu publiku!

Foto Credits: Haberler

U osmoj epizodi serije Sandik Kokusu | Miris škrinje, Irmakin dolazak na Filizina vrata sa koferom u ruci ostavio je trag.

Važno je napomenuti da dok je Karsu izbacivala Irmak iz kuće, Filiz je otvorila vrata i dozvolila joj da dođe.

U trejleru nove epizode ​​koja će se emitovati sledeće nedelje, videlo se da je Filiz dozvolila Irmak da ostane kod kuće, a Karsu je bila šokiran ovakvom situacijom. Da li bi se Filiz pomirila sa kćerkom Irmak?

Interesovanje za nove epizode

Nestrpljivo se iščekuje šta će biti posle ovih trenutaka koji zadržavaju dah.

Osma epizoda serije Sandik Kokusu | Miris škrinje postigla je veoma uspešne rezultate rejtinga. Nova epizoda serije postigla je natprosečnu gledanost u rejting grupama.

Iako je prošlo osam epizoda, rejting serije ostaje stabilan. O scenama serije, koje imaju snažnu podršku publike, mnogo se priča na društvenim mrežama.

Epizoda, koja je praćena sa radoznalošću, bila je na TT listi 1 sat i 15 minuta sa heštagom #SandikKokusu. Ne bi bilo pogrešno reći da TV serija Sandik Kokusu nastavlja svojim putem čvrstim koracima nakon što je dobro počela.

NOVO - Uskoro počinje nova turska serija Yarin Yokmus Gibi | Kao da sutra ne postoji

By: TV Exposed