Uskoro počinje nova turska serija Yarin Yokmus Gibi | Kao da sutra ne postoji

Osnovana 2013. godine od strane Sanera Ayara, jedne od vodećih ličnosti u industriji, kompanija CB Media ima sestrinske veze sa kompanijama O3 Medya, Lanistar, NO4 i Radio Trio.

Uskoro počinje nova turska serija Yarin Yokmus Gibi | Kao da sutra ne postoji

Foto Credits: Dizilah

Sa svojim obnovljenim logotipom i ambicioznim projektima brzo je krenula u 2024. godina, kompanija CB Media je privukla veliku pažnju 2022. godine filmom Merve Kult, u režiji Cemala Alpana, sa Ahsenom Erogluom i Ozanom Dolunayem u glavnim ulogama.

Film, snimljen za digitalnu platformu Netflix, postao je jedan od najgledanijih lokalnih sadržaja digitalne platforme širom sveta, nakon što je gledan više od 29 miliona sati 2023. godine, prema zvaničnim podacima, i postigao je veliki uspeh za kompaniju CB Media.

Moćna produkcijska kuća sada pravi ime sa digitalnoom serijom Yarin Yokmus Gibi | Kao da sutra ne postoji, koju je režirala Zeynep Gunay, a glavne uloge u njoj tumače Halit Ergenc i Tuba Buyukustun.

Premijera za Dan zaljubljenih

Dok se dugo očekivana produkcija susreće sa publikom na Gain-u 14. februara, CB Media nastavlja sa pripremama za svoje nove projekte koji će uskoro biti objavljeni.

Mnogi sa velikim nestrpljenjem očekuju seriju Yarin Yokmus Gibi | Kao da sutra ne postoji i da gledaju Halita i Tubu u novim ulogama.

Kakva su vaša očekivanja od serije? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Nove promene u seriji Yargi | Presuda

By: TV Exposed