Cagatay Ulusoy srećom izbegao TEŠKU nesreću!

Kompanija OGM Pictures trenutno radi na jednom od najambicioznijih projekata u Turskoj u poslednje vreme. Reč je novoj seriji Terzi | Krojač.

Cagatay Ulusoy srećom izbegao TEŠKU nesreću!

Foto Credits: DiziCentral

Serija Terzi | Krojač se snima za Netflix digitalnu platformu i od samog starta privlači dosta pažnje. Ovaj projekat je prvenstveno zamišljen kao TV serija koja je trebala da se emituje na kanalu TV8. Kasnije je promenjena platforma, serija se preselila na Netflix što je prouzrokovalo mnogo promena u scenariju. Ono što je ostalo isto je glavni glumac. Glavnu ulogu u seriji Terzi | Krojač će tumačiti Cagatay Ulusoy. Njegova partnerka na sceni ove nove turske digitalne serije biće Sifanur Gul.

Snimanje serije se odvijalo mirno dok nisu stigle uznemirujuće vesti. Cagatay Ulusoy srećom ali i njegovom dobrom reakcijom nije povredjen tokom snimanja scene jurnjave automobila a turski mediji pišu i da je "čudom preživeo". Poznato je da turska štampa ume da preuveliča dogadjaje ali je istina da je Ulusoy prošao bez posledica jer je ostao smiren u celoj zaista haotičnoj situaciji. Kamera koja se nalazila na haubi automobila se otkačila sa postolja, razbila šoferšajbnu ali je glumac ostao smiren i zadržao vozilu na putu.

Cagatay Ulusoy je jedan od vlasnika kompanije u čijoj produkciji se snima serija pa će ova nezgoda biti udar i na njegov džep. Iznajmljivanje kamere košta 500.000 lira pa će kompanija morati da nadoknadi trošak. Sem neprijatnih trenutaka koje je doživeo i tog udara na džep Ulusoy je iz celog ovog nemilog dogadjaja još i dobro prošao.

 Ono što može da brine je to što se nastavljaju nezgode na snimanju turskih serija i filmova. Pre samo nekoliko nedelja Ismail Hacioglu je povredjen nakon nekontrolisane eksplozije tokom snimanja njegovog novog filma 49. I ovo su samo neki od primera. Srećom, do sada nije bilo teže povredjenih osoba, ali ove neprijatne situacije moraju upaliti alarme i nadležni moraju učiniti sve da se očuva bezbednost i zdravlje svih učesnika na setu.

NOVO - Almila Ada otkrila kada počinje druga sezona serije Uc Kiz Kardes

By: TV Exposed