Serija Donence počinje 4. jula

Nova serija Kanala D Donence, u produkciji D Media i režiji Serdara Gozeleklija, odbrojava dane za susret sa publikom.

Serija Donence počinje 4. jula

Foto Credits: IMDB

Serija Donence, koja je već privukla pažnju publike svojim uvodima na ekran, biće pred publikom prvom epizodom u utorak, 4. jula.

Pored vrhunskih glumaca tu su i mlada imena. Talentovana glumica Ulku Hilal Ciftci će oživeti lik Gulce sa Aspergerovim sindromom. Glumica je priznala:

Dugo smo radili za Gulce, iskreno, u početku je bilo veoma teško.”. Osvrćući se na svoj portret takvog lika po prvi put, lepa glumica je rekla:

„Gulce je 17-godišnja devojka sa Aspergerovim sindromom, želi da ima život kao svaka mlada devojka, ali to nije moguće zbog njene posebne situacije. Dugo smo radili za lik Gulce, prva adaptacija je bila veoma teška jer je ona lik koji nikada u životu nisam glumila... Postala je lik koji mi nije bio poznat jer nikog nije bilo oko mene, sa tako posebnom situacijom. Ali nakon teškog procesa, uspela sam da se prilagodim.”.

Dobra glumačka ekipa

Glumačka ekipa TV serije Donence, u kojoj glume Sumeyye Aydogan i Caner Topcu, takođe ima sledeća imena: Emre Kinay, Atakan Hosgoren, Didem Inselel, Ogun Kaptanoglu, Ulku Hilal Ciftci, Ahmet Varli, Dogan Karakas, Nazli Cetin, Sebnem Dogruer, Alara Bozbey.

Tu su i Mesut Yilmaz, Edanur Gulbudak, Muammer Tali, Umut Kaya i drugi.

Sa svojom emotivnom pričom, dugo očekivani projekat Donence biće na Kanalu D u utorak, 4. jula u 20:00 sa svojom prvom epizodom.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Selen Soyder se vraća na TV ekrane serijom Kendi Dusen Aglamaz

By: TV Exposed