Selen Soyder se vraća na TV ekrane serijom Kendi Dusen Aglamaz

Poznata glumica Selen Soyder bila je jedno od imena koje dugo nije bilo na setovima TV serija.

Selen Soyder se vraća na TV ekrane serijom Kendi Dusen Aglamaz

Foto Credits: Haberler

Rođena 1986. godine u Izmiru, glumica je počela da glumi 2010. godine.

Selen Soyder, koja je bila veoma popularna likom Toprak u TV seriji Yer Gok Ask, ponovo je privukla pažnju miliona serijom Lale Devri / Polja lala.

Glumica, koju smo gledali kao Itir u TV seriji Hangimiz Sevmedik, poslednji put je viđena na ekranu pred svojim fanovima 2017. godine.

Posle ovog projekta, Selen Soyder, koja dugo nije želela da učestvuje ni u jednom projektu, ponovo se vratila na setove u leto 2023. sa jednom od zapaženih TV serija TRT1, Kendi Dusen Aglamaz.

Pa šta je ubedilo Selen da se vrati na setove?

Govoreći o tome kako joj se svideo scenario kada ga je prvi put pročitala, glumica je svoja osećanja objasnila ovim rečima:

„Naš pripremni proces je počeo sa timom visoke energije od prvog trenutka. Brzo smo se zbližili tokom proba čitanja. Verujem da će se to odraziti na publiku od prve epizode, da će voleti projekat i smatrati ga iskrenim.”.

Selen Soyder, koja igra lik Sinem u TV seriji Kendi Dusen Aglamaz, biće pred svojim fanovima u četvrtak, 22. juna, sa slatkom romantičnom komedijom.

Sinem, koja je u vezi sa vlasnikom hotela, Nuretinom, menadžerka je tog hotela. U radnji serije će doći do veoma spornog procesa između Alize i Sinem i gledaćemo oštre susrete likova Alize i Sinem u seriji uz šaljiv proces.

NOVO - Koliko može turska serija Kismet?!

By: TV Exposed