Koliko može turska serija Kismet?!

Prva epizoda TV serije Kismet koju je tokom letnje sezone odlučio da emituje Fox TV, emitovana je u petak, 16. juna, odnosno njena prva epizoda.

Koliko može turska serija Kismet?!

Foto Credits: Internet Haber

Serija Kismet, u kojoj glavne uloge tumače Cem Gelinoglu i Ozge Ozacar, izdvojila se kao produkcija koja je kompleksnom ljubavnom pričom pokušala da privuče publiku na ekran.

Ova komplikovana ljubavna priča u stanu Kismet odvija se između advokata Dogana i njegove komšinice Melike. Doganova ljubav prema Melike će se zakomplikovati zbog društvenih razlika između porodica, kao i zbog činjenice da obe imaju različite karakteristike. Činjenica da Dogan i Melike nisu mogli ponovo da se spoje, zajedno sa pričama koje će se doživeti u stanu, čini se da privlači pažnju publike.

Govoreći o seriji Kismet, koja se ističe kao zabavna i porodična komedija, dvoje glavnih glumaca su prilično ambiciozno pričali o projektu.

Glumci o seriji

Cem Gelinoglu je rekao: „Dogan je zabavan lik i osoba koju komšiluk voli i poštuje. Čovek sa svojim zidovima. On je osoba sa neuništivim zidovima, ali da ne kažemo da je neuništiv“ i nasmejao se.

Pominjući da je Melike lik koji ju je dugo uzbuđivao, Ozge Ozacar je takođe preuzela važnu odgovornost kao glavna ženska uloga u TV seriji Kismet kao rezultat svog iskustva u prethodnim projektima.

Ozacar, koja ima samouveren stav, rekla je: „Ja igram Melike i ona je jedan od likova koji je bio veoma zanimljiv već dugo vremena. Doganova je prijateljica iz detinjstva, zajedno su od svoje pete godine. Mislim da imaju veoma lepo prijateljstvo gde postoji bezuslovna ljubav.“.

Glumci su uvereni u uspeh priče, a ostaje da vidimo koliko serija zapravo može.

View this post on Instagram

A post shared by Kısmet (@kismetdizi_)

NOVO - Glumci serije Uvey Anne / Maćeha obećavaju drugačiju priču

By: TV Exposed