Gotov razvod Raste i Ane Nikolić - pevačica ipak žali?

Popularni par, Stefan Đurić – Rasta i Ana Nikolić završili su sve papire vezane za razvod braka. Sam njihov brak je privukao veliku pažnju javnosti. Reper Rasta se za kratko vreme probio u svetu muzike i ostavio zapažene rezultate. Nakon toga je pripremio album pevačici Ani Nikolić, gde se tokom zajedničkog rada rodila ljubav. Ljubav ...

Gotov razvod Raste i Ane Nikolić - pevačica ipak žali?

Popularni par, Stefan Đurić - Rasta i Ana Nikolić završili su sve papire vezane za razvod braka.

Sam njihov brak je privukao veliku pažnju javnosti. Reper Rasta se za kratko vreme probio u svetu muzike i ostavio zapažene rezultate. Nakon toga je pripremio album pevačici Ani Nikolić, gde se tokom zajedničkog rada rodila ljubav. Ljubav je kasnije krunisana brakom iz kojeg imaju kćerku Taru.

Ipak, ljubav nije mnogo potrajala i poznati par se razišao, nakon toga i papirološki razveo. O svemu tome, i o tome da žali što se sve tako završilo govorila je Ana.

– Taj album je doneo prijateljstvo, pa ljubav. Mi smo se u početku družili, spontano se sve izdešavalo. U početku smo stvarno bili saradnici. To je jedina osoba čiji sam ja tekst otpevala, a da to nije Marina Tucaković. Posle smo bili prijatelji. A meni je u životu bilo važno da, kad se desi ljubav, da se ostvarim kao majka, da to bude sa osobom s kojom sam pre svega prijatelj. Nažalost, ja bih volela da smo ostali u braku, ali prijatelji jesmo i imamo jako veliki razlog da budemo zahvalni našoj ljubavi jer je donela nešto najsavršenije na svetu, a to je Tara – ispričala je pevačica za portal Svet.rs.

izvor: Svet.rs

By: TV Exposed