Turska serija Gulumse Kaderine / Osmehni se svojoj sudbini - ne baš dobar početak

Uprkos završetku sezone, Fox TV nastavlja da iznenađuje publiku novim serijama jednom za drugom. Jedna od ovih produkcija je i serija Gulumse Kaderine / Osmehni se svojoj sudbini, koja je na ekrane stigla u sredu, 27. aprila.

Turska serija Gulumse Kaderine / Osmehni se svojoj sudbini - ne baš dobar početak

Foto Credits: IMDB

U produkciji Avsar Filma, Burcu Over je napisala priču u novoj seriji koju je producirao Sukru Avsar. Snimanje serije u režiji Aytaca Ciceka nastavlja se u Bursi i Istanbulu. Prva epizoda serije je emitovana i stvorila je široku interakciju na društvenim mrežama. Mnogi ljudi koji su rekli da im se sviđa serija istakli su objave o njoj. Dakle, kako je turska serija Gulumse Kaderine / Osmehni se svojoj sudbini počela kada je u pitanju rejting?

S obzirom da je serija dramska priča i emitovana tokom Ramazana, treba reći da je gledanost bila ispod očekivanja. Zbog meseca Ramazana i toplijeg i lepšeg vremena, pala je gledanost mnogih TV serija. Gulumse Kaderine je takođe iskusila posledice početka emitovanja u ovako problematičnom okruženju.

Serija, koja je svojom prvom epizodom zauzela deveto mesto u total kategoriji rejtinga, završila je dan na petom mestu u AB i četvrtom u ABC1. Čak i ako ocene ispod proseka ne izgledaju dobro, postoji i mogućnost povećanja u budućnosti.

Rejting epizoda serije u narednim nedeljama, u kojima će predvoditi značajna imena kao što su Mine Tugay, Burak Sergen, Sude Zulal Guler, Bahar Sahin, Dogan Bayraktar, Yalcin Hafizoglu, Erkan Meric, Ertugrul Postoglu, Ahu Sungur uloge, pružiće jasnije informacije. Svi se nadaju boljim rezultatima.

Iza nas je tek prva epizoda nakon koje zaista ne možemo davati ozbiljnije analize.

NOVO - Safak Pekdemir u novom, emotivnom projektu

By: Milt-TV Exposed