Barbaroslar Akdenizin Kilici – Druga sezona pod znakom pitanja!

Obožavaoci željno iščekuju da saznaju da li će se priča u TV seriji Barbaroslar Akdenizin Kilici, koja se emituje na TRT1 četvrtkom uveče, nastaviti i u narednoj sezoni. Serija, u kojoj glume poznata imena kao što su Engin Altan Duzyatan, Ulas Tuna Astape, Pelin Akil, Cemre Gumeli, Caner Topcu, Ismail Filiz, Emir Benderlioglu, prošla je kroz veoma ambiciozan proces pripreme.

Barbaroslar Akdenizin Kilici – Druga sezona pod znakom pitanja!

Foto Credits: IMDB

Serija Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana, koja je na početku sezone počela dobrim rezultatima, izgubila je gledanost zbog toga što očekivanja nisu u potpunosti ispunjena. Ipak, ponekad dobrom, a nekad slabom gledanošću, serija Barbaroslar se izdvojila kao jedna od zapaženijih ostvarenja sezone.

Mnogobrojna publika prati avanture Ishaka, Oruca, Hizira i Ilyasa, a dešavanja u seriji prate se sa velikom pažnjom. Verni gledaoci, koji žele da se serija Barbaroslar nastavi i u drugoj sezoni, smatraju da TRT1 neće odustati od ovog projekta.

Braća Barbarosa imaju još mnogo priča za ispričati, ali zabrinutost je izazvala činjenica da je to bila visokobudžetna produkcija i da nije izazvala toliku senzaciju koliko se očekivalo. Broj onih koji misle da će se više gledalaca sledeće sezone strasno vezati za seriju je prilično visok.

Verni pratioci serije, koja je na društvenim mrežama šalju poruke rukovodstvu kanala TRT1, veruju da je Barbaroslar, kao i Dirilis Ertugrul, posrnuo u prvoj sezoni, ali veruju da serija o braći Barbarosa može biti mnogo efikasnija u narednim sezonama...

Zvaničnih informacija na ovu temu - još uvek nema. Vrlo je moguće da još uvek nije doneta odluka o drugoj sezoni.

NOVO - Dobar početak turske serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor

By: Milt-TV Exposed