Cansu Tuman emotivna zbog gesta svojih fanova

Cansu Tuman, koja je rođena 1994. godine, nedavno je proslavila svoj rodjendan i dobila veoma zanimljiv poklon od svojih obožavalaca.

Cansu Tuman emotivna zbog gesta svojih fanova

Foto Credits: Haberturk

Cansu Tuman je jedno od istaknutih imena kada su u pitanju turske serije sa likom Selin u TV seriji Teskilat / Organizacija, koja se emituje na ekranima turskog nacionalnog kanala TRT1. Ističući se kao jedno od imena uključenih u 3. sezonu serije, ranije je sticala iskustvo u važnim projektima i različitim ulogama.

Poklon iranskih obožavatelja na njen rođendan učinio je glumca reaguje poprilično emotivno. Obožavaoci koji su donirali dobrotvornoj organizaciji 'Taskin', koja podržava decu obolelu od karcinom u Tabrizu u Iranu, pokazali su važnost ljubaznosti ovom donacijom koju su dali u ime Cansu Tuman.

Ovaj gest je mladu glumicu veoma obradovao i izazvao joj kako je i sama priznala suze. Dok je glumica bila dirnuta plaketom Udruženja Taskin, zahvalila se i svojim iranskim fanovima. U svojoj glumačkoj karijeri koju je započela TV serijom Kiralik Ask, mlada glumica, koja je učestvovala u TV serijama Ask Laftan Anlamaz, Ufak Tefek Cinayetler, Ogretmen, Yemin i Alparslan Buyuk Selcuklu / Alparslan Veliki Seldžuk, nastavlja svoj put serijom Teskilat.

Cansu svoj glumački put gradi polako i postepeno i svi se nadaju da će vrlo brzo postati jedna od zvezda u usponu kada je reč o turskim TV serijama.

View this post on Instagram

A post shared by Cansu Tuman (@cansutuman)

NOVO - Ozge Gurel prošla posebnu obuku zbog serije Sipahi

By: TV Exposed