Cengiz Coskun ili Can Yaman – ko je više mačo men?! (FOTO)

Can Yaman ili Cengiz Coskun? Pitanje na koje tražimo odgovor od dama, na prvom mestu. Naravno, uvažava se mišljenje i muškaraca.

Cengiz Coskun ili Can Yaman – ko je više mačo men?! (FOTO)

Foto Credits: Screenshot/ Instagram / IMDB

Među turskim glumcima je zaista veliki broj atraktivnih i markantnih muškaraca. Zaista je teško izdvojiti ko ima najveću harizmu, a i kako se to kaže uvek, ukusi su različiti. Ipak, dva glumca se izdvajaju po tome što su u svoj fizički izgled uložili mnogo truda. Doveli su svoje telo do savršenstva i postali su meta uzdaha mnogih dama.

Pomalo i neopravdano zapostavljen u priči o fatalnim muškarcima među turskim glumcima je Cengiz Coksun. Cengiz naporno radi da održi sjajnu formu. U aprilu je napunio 39 godina, ali mu to nije prepreka da izgleda fenomenalno. Uostalom, tu je i jedna od fotografija, pa se uverite i sami.

 

Drugi od njih je Can Yaman. Glumac je odlučio da svoju karijeru dalje gradi u Italiji, ali je u nekoliko turskih serija ostavio snažan utisak. Can je mlađi od kolege sa kojim ga poredimo i to može biti i plus i minus. Rođen je 1989. godine i 8. novembra je napunio 32 godine. Yaman je neko ko često postavlja fotografije i snimke sa treninga, uz veliki broj fotografija bez majice. Svestan je svog izgleda i ne libi se da to i pokaže. Damama je zaista teško da odole njegovom sjajnom izgledu.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Ko je po vama više mačo men, Cengiz Coskun ili Can Yaman?

NOVO - Poznata glumačka ekipa serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre

 By: Milt-TV Exposed