Dobar početak turske serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor

Mnogim glumcima je ugodnije da učestvuju u TV serijama na turskom nacionalnom kanalu TRT1. Javni emitter jednostavno seriju ne skida odmah sa emitovanja u slučaju nešto nižeg rejtinga kao privatni kanali.

Dobar početak turske serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor

Foto Credits: Internet Haber

Svoje mesto u takmičenju petkom kada su u pitanju televizijske serije zauzeo je i TRT1, koji je poslednjih godina ostavio trag dobrim projektima.

Vildan Atasever jedna od glumica u seriji Kasaba Doktoru / Gradski doktor, u kojoj su Ozan Akbaba, Hazal Subasi i Deniz Can Aktas preuzeli glavne uloge. Oni koji prate ovu glumicu primetiće i da je u poslednje vreme na televizijskom ekranu samo sa TRT1 serijama. U suprotnom radi na digitalnim platformama.

Vildan Atasever ćemo u narednom periodu gledati kao medicinsku sestru u TV seriji, koja će ispričati priču o tri lekara koji su idealisti i kojima se ukrštaju putevi u privatnoj bolnici Ulucinar, daleko od grada.

Serija Kasaba Doktoru / Gradski doktor je ostvarila dobre rezultate gledanosti u prvoj epizodi. U kategoriji total rejting je iznosio 3.57. U AB kategoriji ostvarena je brojka od 4.87, a u ABC1 kategoriji 4.57.

Gledaoci turskih televizijskih serija se nadaju da smo nakon serije Mucize Doktor dobili novu, kvalitetnu medicinsku dramu.

NOVO - Može li nova serija Sendan Daha Guzel da ostvari efekat projekta Erkenci Kus?!

By: Milt-TV Exposed