Onur Tuna potpisao ugovor, uskoro nova serija

Kako se u štampi pojavljuju vesti o novoj seriji poznatog glumca Onura Tune, uzbuđenje glumčevih obožavatelja je sve veće.

Onur Tuna potpisao ugovor, uskoro nova serija

Foto Credits: Internet Haber

Onur Tuna, koji je rođen 1985. godine i počeo da učestvuje u setovima od 2011. godine, igrao je veoma ambiciozne uloge jednu za drugom.

Nakon što je privukao pažnju TV serijom Hayat Devam Ediior, Tuna, koji je igrao lik Alija Tanera u TV seriji Huzur Sokagi, napravio je veliki uspon u karijeri sa likom Mustafe u istorijskoj TV seriji Filinta.

Mnogi fanovi su od tada upamtili glumca kroz lik u ovoj drami. Nakon lika Omera u seriji Cesur Yurek, serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka bila je potpuno novo iskustvo za Onura Tunu.

Lik Alihana u TV seriji Yasak Elma, u prve dve sezone, jedna je od najupečatljivijih uloga za obožavaoce glumca.

Zapažen i u serijama Mucize Doktor i Mahkum

Glumac, koji je uticao na široku publiku svojim likom doktora po imenu Ferman u seriji Mucize Doktor / Čudesni doktor uspeo je i da impresionira široku publiku serijom Fox TV-a pod nazivom Mahkum / Zatvorenik.

Važan detalj je i to što je Onur Tuna, o kome se priča i sa filmovima, u novoj sezoni sklopio dogovor sa Ay Yapimom, jednom od najiskusnijih kompanija u industriji. Zato što je glumac postigao veoma uspešne rezultate u selekcijama serija koje je do sada pravio.

Zaista nije lako biti ime koje može da igra u sedam televizijskih serija zaredom i da u svakoj ostvari uspešne rezultate. Onur Tuna je takođe postao jedan od glumaca koji svakim projektom dolaze do izražaja, uspevaju da se pokažu i godinama uvećavaju svoje iskustvo.

Vrlo brzo ćemo saznati i detalje o njegovoj novoj seriji koju ćemo gledati u novoj sezoni na jesen.

View this post on Instagram

A post shared by onurtuna (@onurtuna)

NOVO - Sumeyye Aydogan i Caner Topcu se ističu harmonijom

By: TV Exposed