Sukru Ozyildiz razlog raskida Demet Ozdemir i Oguzhana Koca?!

U turskim medijima se i dalje piše o razlozima raskida veze između glumice Demet Ozdemir i pevača Oguzhana Koca. Sada se pojavila nova verzija i nova teorija.

Sukru Ozyildiz razlog raskida Demet Ozdemir i Oguzhana Koca?!

Foto Credits: RiriNano

Prema novoj verziji o razlozima raskida popularnog para pojavilo se novo ime – Sukru Ozyildiz. Podećamo, glumac je prošle godine snimao film Ask Taktikleri zajedno sa Demet. Oguzhan je navodno bio previše ljubomoran i nije mogao da trpi blizak odnos Sukrua i Demet.

Prema pisanju Takvima, Demet Ozdemir je bila veoma bliska sa Sukruom i sve to je brinulo njenog tadašnjeg momka, Oguzhana Koca. Da su bliski i da dobro sarađuju potvrdio je sam Sukru Ozyildiz.

Glumac je na pitanje o novom filmu i koleginici izjavio: „Bilo je veoma prijatno raditi sa Demet. Nadam se da ćemo ponovo raditi zajedno na nekim novim projektima.“ Nakon te izjave došlo je navodno do krize u vezi Demet i Oguzhana a problemi nisu prestali sve dok par nije i konačno raskinuo početkom ove godine. Pevač je bio toliko ljubomoran da je navodno došlo i do kratkog raskida tokom leta.

Oni koji bolje poznaju stanje i način funkcionisanja produkcionih kompanija u Turskoj ističu da je zanimljivo da je ova priča tek sada došla do javnosti. Tokom leta se nije pisalo o svemu tome, kada je sve i započelo, već tek sada kada kreće reklamna kampanja za pomenuti film Ask Taktikleri u kojem glavne uloge tumače Sukru Ozyildiz i Demet Ozdemir.

NOVO - Kraj za tursku seriju Annemizi Saklarken | Tajna naše majke

 By: Milt-TV Exposed