Erkan Kolcak Kostendil se vratio na TV ekrane novim likom!

Turski glumac Erkan Kolcak Kostendil je uključen u TV serije od 2009. godine i do sada je učestvovao u mnogim projektima.

Erkan Kolcak Kostendil se vratio na TV ekrane novim likom!

Glumac, koji je posebno privukao pažnju svojim likom Mehmeta u dugotrajnoj dramskoj seriji pod nazivom Merhamet, takođe je dospeo do široke baze obožavalaca svojim likom Karlosom u TV seriji Ulan Istanbul.

Međutim, uloga koju Erkan Kolcak Kostendil ne može da izbriše iz sećanja publike biće naravno lik Saliha Kočovalija iz TV serije Cukur | Jama.

Preuzimanje glavne uloge u projektu Cukur, jednom od najuspešnijih dela u istoriji turskih TV serija, i boravak u ovoj priči 132 epizode ​​doneo je Erkanu Kolcaku Kostendilu veliku slavu i veliko iskustvo.

U novoj seriji kao glavni inspector Toprak

Erkan Kolcak Kostendil, koji je od nedavno više voleo da ima različita iskustva na svom glumačkom putu glumeći veoma različite likove, otvorio je vrata potpuno novog sveta likom Topraka u TV seriji Ne Gemiler Yaktim, koja je nedavno počela na ekranu Show TV-a.

Čuveni glumac, koga smo videli u mnogim različitim likovima u filmovima po imenu Konusma, Gonul, Bandirma Fuze Kulubu, Tamirhane kao i u Netflixovoj seriji Yaratilan, sada se pridružio televizijskoj seriji sa novim likom.

Publika je već počela da ceni lik glavnog inspektora Topraka, kojeg tumači Erkan Kolcak Kostendil. Emitovanjem prve epizode ​​u ponedeljak uveče, 4. decembra, nova serija Ne Gemiler Yaktim je zauzela svoje mesto na ekranu kao nova opcija za publiku.

NOVO - Ilhan Sen o svom liku u seriji Safir

By: TV Exposed