Serija Aile / Porodica bi mogla ozbiljno da poremeti stanje utorkom uveče!

Utorkom uveče se emituju važni i dobri projekti u takmičenju TV serija u Turskoj. Nakon završene prve godine, serija Kanal D Uc Kiz Kardes / Tri sestre predstavlja veoma uspešnu predstavu druge sezone.

Serija Aile / Porodica bi mogla ozbiljno da poremeti stanje utorkom uveče!

Foto Credits: IMDB

Pored toga, projekat Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet na ATV-u, koji je nedavno počeo, i Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, koji se sastao sa publikom na TRT1, takođe stavljaju svoje potpise na veoma uspešna dela.

Na Fox TV-u, nova serija pod nazivom Tacsiz Prenses / Nekrunisana princeza ima priču koja duboko utiče na publiku. Treba napomenuti da je utorkom uveče prikazana i TV serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći, koja na Star TV-u nije dobila očekivanu pažnju.

Ovoga puta u utorak uveče stiže nova serija pod nazivom Aile / Porodica, koja će bez dileme poremetiti situaciju. Dovodeći Kivanca Tatlituga i Serenay Sarikayu zajedno u glavnim ulogama, očekuje se da će serija imati veoma efektan debi. Obožavaoci koji su čekali 5 godina da se Kivanc Tatlitug vrati na TV ekrane su veoma uzbuđeni. Serija Aile ima jako značenje, jer će se i Serenay Sarikaya vratiti na televizijski ekran nakon serije Medcezir, koja je emitovana pre 8 godina.

Uzbuđenje za seriju Aile raste svakim novim trejlerom

Prva saznanja da bi dvoje uticajnih glumaca činili veoma dobar serijski par predstavljeni su i trejlerima. Drugim rečima, sa serijom Aile, koja će učestvovati na takmičenju u utorak, sve se može potpuno promeniti.

Show TV ima za cilj da u utorak uveče dostigne vrh gledanosti sa serijom Aile / Porodica. Nije poznato da li se ovaj cilj može ostvariti, ali je istina i da predstoji serijski projekat koji može privući verne gledaoce rivalskih serija.

Sa serijom Aile može doći do pada gledanosti svih ostalih produkcija u konkurenciji u utorak. Iako se ne očekuje da će neke serije izgubiti lojalnu publiku, postojanje veoma efektnog projekta poput serije Porodica će poljuljati ravnotežu na takmičenju u utorak.

U utorak, 7. marta, počinje veoma važna serija trka na televizijskom ekranu i za sada se ne može reći kako će se formirati rejting i ko će pobediti, a ko izgubiti.

NOVO - Ates Kuslari nastavlja sa dobrim rezultatima, ipak jedna stvar brine!

By: TV Exposed