Ates Kuslari nastavlja sa dobrim rezultatima, ipak jedna stvar brine!

Serija Ates Kuslari / Vatrene ptice je u petak uveče započela novi proces u rangiranju.

Ates Kuslari nastavlja sa dobrim rezultatima, ipak jedna stvar brine!

Foto Credits: haber365

Svedoci smo da je serija, koja se posle dvonedeljne pauze ponovo susrela sa svojom publikom, ponovo postigla veoma dobru gledanost. Iako je 5. epizoda serije izgubila gledanost u svim grupama publike, i dalje je u dobrom stanju.

Posebno možemo reći da je projekat Ates Kuslari / Vatrene ptice, koji je dan završio na trećem mestu u  total kategoriji i postigao ocenu 6, ima dobre rezultate za budućnost. Naravno, ispodprosečne ocene AB takođe otkrivaju zabrinjavajuću situaciju. Veoma niska gledanost u AB grupi, gde se meri visokoobrazovana publika, govori da je serija klasična produkcija kanala ATV.

Jaka dramska priča

ATV serije su projekti sa jakom dramom i ove teške dramske priče mogu biti veoma efikasne za širu publiku. Iz tog razloga, dok ATV serije uglavnom dobijaju veoma dobre ocene u total kategoriji rejtinga, niske ocene dolaze u AB grupi. Jer obrazovana publika u grupi AB nije mnogo impresionirana tako teškim dramskim pričama.

Ovde Ates Kuslari, kao klasična ATV serija, sadrži tešku dramsku priču. Treba napomenuti da je u liku Gulayse, Ilayda Alisan izvela predstavu koja je obradovala njene fanove i priča je dobila veliku podršku publike. Scenaristi serije su takođe veoma vešti da u priči pokažu mnogo toga.

Verni gledaoci serije često komentarišu da se dešavaju neočekivani događaji i da se element radoznalosti eksponencijalno povećava pre svake epizode. Gledaoci koji komentarišu sa izrazima iznenađenja „Nisam očekivao da će serija ispasti ovako“, dele da su različite priče i tečna radnja veoma važni za uspeh.

NOVO - Nove pohvale za seriju Yali Capkini i sjajnog iskusnog glumca u njoj!

By: TV Exposed