Mustafa Konak osvojio publiku ulogom u seriji Fatma

Turska serija Fatma privukla je dosta pažnje. Karakteristična priča u radnji ove serije i fantastična gluma Burcu Biricik obeležili su ovaj novi projekat.

Mustafa Konak osvojio publiku ulogom u seriji Fatma

Foto Credits: IMDB

Pored toga, u seriji se istakao i jedan mladi glumac, bolje rečeno dečak. Mustafa Konak je u seriji Fatma tumačio lik dečaka sa autizmom. Za njegovu ulogu i način na koji ju je izneo dobio je visoke ocene od strane kritičara. Tokom priprema za ovu seriju i ulogu u nju, Mustafa se nekoliko puta susretao sa decom sa autizmom. Pored toga imao je specijalne treninge sa specijalistima koji rade sa decom koja imaju autizam. Naučio je neke tehnike koje je koristio. Izbegavanje kontakta očima, indeferencija na reakcije drugih, pokreti koji se ponavljaju i slično su bili deo ove složene uloge. Kao rezultat svega Konak je zaista pokazao kvalitet i mnogi bi rekli klasu. Zbog načina na koji je sve izneo mogu da mu pozavide i znatno starije kolege i odrasli glumci.

Serija Fatma je projekat Netflix digitalne platforme i u celosti je ostvario dobre rezultate. Gledanost je na zavidnom nivou a priča u seriji i gluma su zaista na visokom nivou.

NOVO - Nova glumica u seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka

 By: Milt-TV Exposed