Halil Ibrahim Ceyhan se oprostio od lika Yamana i serije Emanet

Halil Ibrahim Ceyhan, koji je u glumačkoj ekipi TV serije Kirli Sepeti, koja će se emitovati na Fox TV-u u novoj sezoni, napustio je TV seriju Emanet, u kojoj je dugo glumio.

Halil Ibrahim Ceyhan se oprostio od lika Yamana i serije Emanet

Foto Credits: Haberturk

Glumac, koji je igrao lik Yamana Kirimlija i zahvaljujući ovoj ulozi osvojio divljenje široke publike, mnogo duguje seriji Emanet.

Halil Ibrahim Ceyhan koji je od početka tog projekta uložio velike napore i pokazao veoma uspešne rezultate sa Silom Turkogluom u prve dve sezone, uprkos kasnijem odlasku partnerke.

Takođe je pokazao primer lojalnosti boravkom u projektu.

Međutim, vreme je da se oprostimo od lika Yamana Kirimlija u seriji Emanet. Glumac, koji će u novoj sezoni pred obožavaoce izaći sa potpuno drugačijim likom u TV seriji Kirli Sepeti, otkrio je da nije zaboravio svoju staru seriju uz stilizovanu oproštajnu poruku.

Poruka na društvenim mrežama

U svojoj poruci Halil Ibrahim Ceyhan je napisao:

“Yaman Kirimli; Doživeli smo bezuslovnu ljubav, hrabrost, samopožrtvovanje i stalnu posvećenost svojim najmilijima u najvećoj meri. Verovao si i borio se sa dubokom verom i strašću u svetlosti svake tame, a ja sam se trudio da ti budem saputnik u tvojoj borbi koliko sam mogao. Kako sam srećan što sam uspeo da te razumem i doživim onako kako treba... Zahvalan sam svojim rediteljima, partnerima i prijateljima glumcima, posebno producentu, što su mi poverili ovog hrabrog mladića, i celoj scenskoj ekipi sa kojom do danas sam radio. I najviše od svega, pružam ljubav i poštovanje svim našim najmilijima koji su nam dali mesto u svojim domovima i srcima tokom ovog putovanja. Oprosti Yamane, neka je tvoj blagoslov na meni…”.

NOVO - Latino serija Te Quiero y Me Duele | Ljubav boli – radnja i uloge

By: TV Exposed