Jubilej glumice Hande Ercel

Turska glumica Hande Ercel stekla je veliku popularnost ulogom Ede u seriji Sen Cal Kapimi. Iz epizode u epizodu pozitivne kritike o seriji rastu, baš kao i rejting. Pored serije, podjednako su praćeni i glavni akteri, Hande Ercel i Kerem Bursin. Mlada glumica je sve traženija na društvenim mrežama. O tome svedoči i pravi mali ...

Jubilej glumice Hande Ercel

Turska glumica Hande Ercel stekla je veliku popularnost ulogom Ede u seriji Sen Cal Kapimi.

Iz epizode u epizodu pozitivne kritike o seriji rastu, baš kao i rejting. Pored serije, podjednako su praćeni i glavni akteri, Hande Ercel i Kerem Bursin. Mlada glumica je sve traženija na društvenim mrežama. O tome svedoči i pravi mali jubilej kada je reč o njenom zvaničnom Instagram profilu. Hande Ercel ima preko 15 miliona pratilaca, što je mora se priznati veoma velika brojka. Taj broj iz dana u dan raste, i za kratak period mogao bi da bude i veći za nekoliko miliona.

Poslednja fotografija koju je glumica objavila pre dva dana, sakupila je preko 2 miliona i 300 hiljada lajkova. Među komentarima istakao se Kerem Bursin koji redovno prati i komentariše Handine objave, baš kao i ona njemu.

https://www.instagram.com/p/CD87QOTAYlj/

By: TV Exposed