Rojda Demirer u seriji O Kiz / Ta devojka sa veoma zanimljivom ulogom!

Serija Kanala D, O Kiz / Ta devojka se emituje sredom uveče i verna publika gleda seriju. U priču serije ušao je veoma zanimljiv period na koji su svojim snažnim predstavama uticali Erkan Petekkaya i Sezin Akbasogullari.

Rojda Demirer u seriji O Kiz / Ta devojka sa veoma zanimljivom ulogom!

Foto Credits: IMDB

U liku Kadira, Erkan Petekkaya igra jednu od najrazličitijih uloga u svojoj karijeri sa likom koji ima 45 godina, ali oseća se kao petogodišnjak. Fanovi često pominju da je glumac uradio veoma uspešan posao sa ovim drugačijim likom u svojim komentarima na društvenim mrežama. Sada se glumačkoj ekipi serije pridružila i poznata glumica Rojda Demirer.

Glumica, koja je rođena u Ankari 1980. godine, nedavno je učestvovala u glavnim ulogama u TV serijama Marasli i Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha. Veoma važan biće i lik koji će u seriji igrati Rojda Demirer, poznata po svojim efektnim nastupima.

Glumica, koja je u priču uključena kao partnerka Erkana Petekkaye, sastaće se sa publikom kao Melek, bivša supruga lika Kadira. Pojavom Kadirove bivše žene i Zeynepine majke, očekuju se velike promene u priči serije O Kiz. Iako ne pokazuje loš imidž u pogledu rejtinga, serija O Kiz / Ta devojka deluje kao produkcija koja može da postigne nešto bolje rezultate. Kako će priča postati drugačija sa dolaskom Rojde Demirer, to bi se moglo pozitivno odraziti i na rejting.

Nakon što je popularna glumica uključena u seriju, ono što će se desiti u priči već je bilo stvar radoznalosti. O Kiz je na Kanalu D svake srede uveče sa svojim uzbudljivim novim epizodama...

NOVO - Deniz Barut iz serije Destan u Kurulus Osman

By: TV Exposed