Deniz Barut iz serije Destan u Kurulus Osman

Početkom sezone objavljena je poslednja epizoda turske serije Destan / Legenda koju je pripremio Bozdag Film.

Deniz Barut iz serije Destan u Kurulus Osman

Foto Credits: Internet Haber

Fanovi serije nisu bili zadovoljni ovakvim razvojem događaja, ali postoje informacije da serija nije nastavljena jer novi period priče nije bio onakav kakav je želeo producent Mehmet Bozdag. Završetak serije Destan / Legenda, koja je sa projektom Mahkum / Zatvorenik osvojila prvo mesto na dodeli međunarodnih nagrada za dramu u Seulu i dalje je predmet kritika njenih fanova. Jedno od važnih imena serije bio je Deniz Barut. Uspešna glumica, koja je na veoma uticajnoj poziciji u priči sa likom Ulu Ece, takođe je uspela da poveća bazu obožavalaca zahvaljujući seriji Destan.

Nakon što je serija završila, Deniz Barut je dobila ponudu od drugog projekta iste producentske kuće, popularne istorijske serije Kurulus Osman. Ovaj projekat, koji je emitovao 103 epizode ​​i postao veoma uticajan u svojoj četvrtoj sezoni, nastavlja svoj put kao prvi u rejtingu u sredu uveče. Pažnju publike privući će i povećanje broja glumica u ovako značajnom projektu. Deniz je prihvatila ponudu i pridružila se ekipi TV serije Kurulus Osman.

Barut, koju ćemo gledati sa likom po imenu Ismihan Sultan, daće važan doprinos seriji istorijskoj seriji Kurulus Osman sa snažnim i uticajnim ženskim likom, baš kao u TV seriji Destan. Takođe je bilo upečatljivo to što je glumica prihvatila još jednu istorijsku dramu, odnosno ulogu u takvoj vrsti serije. Jer oba projekta se snimaju na velikim platoima i poznato je da su snimanja na terenu dosta opterećivala glumce. Pored Deniz u seriji su i uticajne glumice kao što su Yildiz Cagri Atiksoy, Ozge Torer i Ipek Karapinar.

NOVO - Da li promena dana emitovanja može da pomogne seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći?!

By: TV Exposed