Armagan Oguz u seriji Masumlar Apartmani / Apartmani Nevinih

Stigla je nova vest vezana za glumački kadar turske serije Masumlar Apartmani / Apartmani Nevinih. Prenosimo o čemu se radi.

Armagan Oguz u seriji Masumlar Apartmani / Apartmani Nevinih

Foto Credits: Dizilah

Vest koja je stigla odnosi se na glumački kadar popularne turske serije Masumlar Apartmani / Apartmani Nevinih. Glumačka ekipa je dobila novog člana. Ovom projektu se pridružio glumac Armagan Oguz. Otkriveno je i koji lik će Oguz tumačiti u ovoj turskoj seriji. Armagan će u seriji Masumlar Apartmani glumiti Mazoa. Ostaje još da vidimo koliko dugo će se zadržati i koliko bitnu ulogu će Mazo imati u radnji ovog projekta.

Armagan Oguz se u dosadašnjoj karijeri pojavio u sedam različitih uloga, odnosno projekata. Poslednja serija na kojoj je radio bila je Barbroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana. U njoj je tumačio lik po imenu Radko. Svoj posao na tom projektu je završio u epizodi broj osam. Pre toga je radio na drugoj sezoni serije Kuzey Yildizi u kojoj je glumio Buluta. Pojavio se i u sedam epizode serije Dirilis: Ertugrul kao Atac Bey. Poznat je kao Ayi Murat iz mini serije Boru.

Prvu značajniju ulogu imao je u TV seriji Ah Neriman. U njoj je u tok 2014. godine glumio Selima.

NOVO - Dve nedelje pauze za seriju Yargi / Presuda

 By: Milt-TV Exposed