Selen Ozturk o svojoj dijeti

Turska glumica Selen Ozturk, koja je privukla pažnju svojom ulogom Gulfem Hatun u TV seriji Sulejman Veličanstveni u vreme kada je emitovana, poslednji put se pojavila u TV seriji Misafir / Gost, u kojoj su glavne uloge tumačili Bugra Gulsoy, Hazal Kaya i Ozan Dolunay.

Selen Ozturk o svojoj dijeti

Foto Credits: Internet Haber

Ova turska glumica je nedavno bila gošća programa „Pelinina kuhinja” čiji je voditelj Pelin Karahan, njena koleginica iz pomenute veoma popularne istorijske serije Sulejman Veličanstveni.

Selen Ozturk je iskreno odgovarala na pitanja Pelin Karahan u programu u kojem su publici predstavljeni brojni ukusi tursko-anadolske i svetske kuhinje.

Pravo poznanstvo glumice i kuvanja, koja nema mnogo iskustva sa kuhinjom, bilo je u periodu pandemije. Glumica je izjavila da je ušla u kuhinju rekavši sebi: „Oh, u mojoj kući je kuhinja“ i počela da kuva. Selen je dodala da je kuvala i pre pandemije, ali da se time nije detaljno bavila, radila je najjednostavnije stvari.

Tokom emisije je izjavila da je veoma zainteresovana za ajurvedsku ishranu i dijete nakon crevnog poremećaja koji je doživela tokom perioda pandemije; Izrazivši da isključuje životinjske proizvode kao što su mleko i meso, a konzumira više povrća. Ozturk je rekla:

„Promenila sam ishranu na kuvanu i sirovu hranu. Verujem da je ova dijeta zdrava. Tokom ovog perioda, basmati pirinač i mungo pasulj ušli su u moj život. Sa ovim materijalima sam naučila praktične recepte i dijete. Osećala sam se i osećam se prijatno i na setovima i kod kuće.”

NOVO - Burak Sergen se priprema za novu TV seriju

By: Milt-TV Exposed